Nabídka kompenzačních pomůcek se rozšířila díky Nadaci EP Corporate Group
9. srpna 2023 Z Charity Týn

Nabídka kompenzačních pomůcek se rozšířila díky Nadaci EP Corporate Group

Půjčovnu kompenzačních pomůcek podpořila Nadace EP Corporate Group Úraz nebo návrat nemocného člena rodiny z nemocnice, to jsou situace, kdy potřebujeme co nejrychleji sehnat do naaší domácnosti "pomocníky", jako je kolečkové nebo toaletní křeslo, polohovací postel, chodítko a další kompenzační pomůcky. Charita Týn v této situaci pomáhá zapůjčením kompenzačních pomůcek. Půjčovnu kompenzačních pomůcek podpořila Nadace EP Corporate Group a díky této podpoře můžeme rozšířit nabídku půjčovny

Charita Týn nad Vltavou provozuje Půjčovnu kompenzačních pomůcek. Služba je určena především pro osoby, které se z důvodu nepříznivého zdravotního stavu ocitly na dobu přechodnou nebo trvalejší v obtížné situaci (např. po operaci, poúrazové rehabilitaci, čekající na vyřízení vlastní kompenzační pomůcky prostřednictvím odborného lékaře apod.) a potřebují některou kompenzační pomůcku zapůjčit. V rámci půjčovny kompenzačních pomůcek nabízíme poradenství při výběru, vysvětlení v používání dané pomůcky. Půjčit si za úhradu můžete polohovací postel, chodítko, mechanický vozík, koncentrátor kyslíku, sprchovací křeslo, antidekubitní matraci, pomůcky pro polohování, atd.

nadace EP corporate group